Welkom

Welkom

Ben jij op zoek naar meer levensdurf? Herken je het gevoel dat je soms meer aan het overleven bent dan aan het leven? Dat je ongemerkt vaak vecht of vlucht tegen je gevoelens, je gedachten of de fysieke signalen die je lichaam afgeeft? Verlang je er naar om dichter bij jezelf te komen? Te durven gaan en staan voor jij werkelijk bent?

Wil jij leren hoe je liefdevol kunt stoppen met patronen als:

  • Het iedereen naar de zin maken;
  • Jezelf naar beneden halen;
  • Maar doorgaan met malen en analyseren;
  • Bang zijn om door de mand te vallen;
  • Jezelf druk opleggen en dat eeuwige van alles moeten;
  • Of een ander belemmerend patroon die je graag wilt doorbreken?

Samen ontdekken we hoe jouw lichaam hierin jouw gids en hulpbron kan zijn. Hoe je invloed kunt uitoefenen op jouw gemoedstoestand. Door gebruik te maken van kwaliteiten van het onbewuste brein.

95% van wat we denken, voelen, doen is een herhaling van een oud patroon

Een efficiƫnte kwaliteit van ons brein om te automatiseren. Zo hoeven de meeste van ons niet meer na te denken over hoe je je tandenpoetst en al die vele, andere neutrale en behulpzame routines die we ons eigen hebben gemaakt. Alleen maken we ons ook patronen eigen waar we in de loop van ons leven last van kunnen krijgen. Deze zijn ontstaan als overlevingsmechanisme, vaak in onze eerste levensjaren en bij ingrijpende ervaringen. Bijvoorbeeld een patroon als jezelf inhouden.

Wat een ruimte geeft het om te ontdekken dat je ook op deze onbewuste patronen invloed kunt uitoefenen! Zowel via ons lichaam, onze taal, onze waarneming en onze overtuigingen kunnen we hier invloed op uitoefenen.

Als haptotherapeut, coach en trainer en bovenal als mens begeleid ik je hier graag bij!

Meer weten? Neem dan contact met mij op!